Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mychartsowy Top Breakout
Miszon Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 14 992
RE: Mychartsowy Top Breakout
Kajmanie mi chodzi o ten numer, którego nie znosisz o ile wiem. Ten z reklamy maszynek do golenia. To jest chyba ich jedyny numer, który przedostał się do "strefy pop". Wydaje się, że jednak tutaj będzie miał sporo przeciwników i to sprawi, że gdzieś niżej wyląduje. A co wykorzysta tę lukę? Nie mam pojęcia.

Tak, ZOL jest mocno niedoceniana. Natomiast NOL już dużo gorsza, w ogóle Breakout kojarzy mi się trochę z Led Zeppelin - istnieli w podobnym okresie i mieli podobną "falę jakości", nawet w tym samym roku wydali najsłabszą płytę dekady.

[Obrazek: jswidget.php?username=Miszon&num...gewidget=1]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 01:31 PM przez Miszon.)
Dzisiaj 01:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
neo01 Online
Stały bywalec

Liczba postów: 13 681
Miszon napisał(a):Natomiast NOL już dużo gorsza.
Mam raczej inne odczucia. "NOL" jak dla mnie przede wszystkim mono niedoceniona, ("ZOL" może też, ale dla mnie nie aż tak). Nawet żałuję, że nie wziąłem jej pod uwagę w topie płyt. A najsłabszy w dyskografii "Żagiel ziemi" (czyli podobnie jak u Zeppelinów - ostatnia płyta, obojętnie jak patrzeć Icon_wink).
Dzisiaj 01:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
kajman Online
Stały bywalec

Liczba postów: 48 926
Miszon napisał(a):Kajmanie mi chodzi o ten numer, którego nie znosisz o ile wiem.
Nie znosisz to przesada. Ale do ich czołówki go nie zaliczam.
Miszon napisał(a):A co wykorzysta tę lukę? Nie mam pojęcia.
Dla mnie wydaje się to oczywiste. Ale może jestem w błędzie.
Dzisiaj 01:51 PM
kajman Online
Stały bywalec

neo01 napisał(a):A najsłabszy w dyskografii "Żagiel ziemi"
Ale to jest zupełnie inna historia i nic dziwnego, że album na zamówienie jest najsłabszy.
Dzisiaj 01:53 PM
neo01 Online
Stały bywalec

Miszon napisał(a):Breakout kojarzy mi się trochę z Led Zeppelin - istnieli w podobnym okresie i mieli podobną "falę jakości", nawet w tym samym roku wydali najsłabszą płytę dekady.
I w ogóle przeczysz sam sobie. Bo w innym wątku:
(22.01.2026 12:27 PM)Miszon napisał(a):  
AKT! napisał(a):"presence" to najgorsza płyta zeppelinów
Zaraz zaraz, a dwie ostatnie przecież są gorsze.
kajman napisał(a):Ale to jest zupełnie inna historia i nic dziwnego, że album na zamówienie jest najsłabszy.
A to znów trochę jak w przypadków Zeppów Icon_smile
Dzisiaj 02:11 PM
kajman Online
Stały bywalec

Coda to album składający się z odrzutów, a Żagiel został nagrany z okazji imprezy w Moskwie. Dla mnie to kompletnie co innego.
Dzisiaj 02:17 PM
neo01 Online
Stały bywalec

Do nagrania obu tych albumów wykonawcy byli zdaje się poniekąd przymuszeni (w przypadku Zeppelinów chodziło o kontrakt z wydawcą).
Dzisiaj 02:23 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości