Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KSU Akustycznie - Filharmonia Podkarpacka
neo01 Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 13 669
KSU Akustycznie - Filharmonia Podkarpacka
Jakby ktoś chciał zobaczyć i posłuchać starych pancurów w zupełnie innej odsłonie (z towarzyszeniem m.in. takich instrumentów jak skrzypce, wiolonczela i harfa) to zapraszam - myślę, że warto zerknąć.

30.01.2026 07:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
deFranco Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 1 217
RE: KSU Akustycznie - Filharmonia Podkarpacka
W kwietniu wybieram się na KSU akustycznie z gościnnym udziałem Józefa Skrzeka, to sobie posłucham na żywo Icon_cool
30.01.2026 09:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
neo01 Offline
Stały bywalec

O, super, zazdro, bo ja akurat na tym koncercie nie byłem (ale może będę za niedługo na "normalnym" - urodzinowym Icon_smile).
30.01.2026 09:39 PM
gioconda2 Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 1 987
Pani w musztardowej? (momentami brązowo, momentami żółtej) sukience grała pierwsze skrzypce Icon_wink
Wizualnie zdominowała zespół. Tak pozytywnie, bo to bardzo urocza i ekspresyjna osoba. Kamera ją kocha. I warsztatowo też dobrze. Siczka gdzieś tam w głębi, schowany. A muzycznie? Bardzo dobrze się tego słucha.
30.01.2026 11:29 PM
neo01 Offline
Stały bywalec

Ta pani, jak i ten pan, który gra na flecie są z zespołu Mandragora, który już od jakiegoś czasu wspomaga zespół, także podczas "normalnych" koncertów - oboje są świetni, a pani rzeczywiście bardzo urocza Icon_smile
06.02.2026 11:48 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości