Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 3.33 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przy muzyce o sporcie
bear Online
Stały bywalec

Liczba postów: 3 192
RE: Przy muzyce o sporcie
neo01 napisał(a):To czasem nie jest teraz tak, że jeśli nie ma pewności co do spalonego, a jest akcja potencjalnie bramkowa to się wstrzymujemy?
tam chyba nie było łączności z VARem całą pierwszą połowę.
A Berggren też, dwie żółte kartki jedną po drugiej czyli co, dwa razy rozkopywał to wapno? Jak już to bezpośrednia czerwona, ale takie sytuacje zdarzają się często i jeszcze nie widziałem za to czerwonej kartki.

A Legia zamiast w czwartek mając wynik wpuścić dzieciaków to wpuściła dzisiaj, też przy pewnym wyniku.

Ale meczycho było najlepszą możliwą reklamą ligi.
10.11.2024 08:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
deFranco Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 573
Piękny mecz w Poznaniu. I jeszcze lepszy wynik. Oklasky
10.11.2024 08:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
neo01 Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 11 767
Druga żółta dla Berggrena była za "udział w masowej konfrontacji", tak to zostało wyjaśnione w Canal +.
Generalnie to żenujące zachowanie Szweda, to się jednak na tym poziomie za często chyba nie zdarza. No cóż, pewnie jak ochłonie to nie będzie z tego dumny.
A wypowiedź sędziego VAR też żenująca.
10.11.2024 10:29 PM
bear Online
Stały bywalec

Jak ktoś nie może albo nie musi spać, dziewczyny właśnie zaczynają mecz o brąz mundialu z Kenią (aplikacja TVP Sport)
11.11.2024 01:01 AM
Yacy Offline
Super Moderator

Liczba postów: 18 655
Facebook Last.fm
Nie rozumiem czemu mecze nie były pokazywane w tvp?
Ok. Dziś odpalenie aplikacji to nie problem, ale jednak MŚ to MŚ.
Edit.
Sorry wycofuję się - w tvp sport leci właśnie mecz Lech Legia.
A jak wiadomo odgrzewane kotlety są najlepsze. Także dziewczyny nie miały szans.

Najważniejsze, że prowadzą 1:0 Icon_smile

.
KN:"Nic nie jest wieczne... może ta sytuacja też nie.
<OBY>"
11.11.2024 01:17 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
deFranco Offline
Dużo pisze

Brawo
Chyba dobrze mi się wydaje, że to pierwszy medal dla naszej dorosłej piłki od czasu Barcelony 1992.
Po drodze były różne, ale to w juniorach i juniorkach.
11.11.2024 02:18 AM
bear Online
Stały bywalec

Amp Futbiliści mają trzy brązowe medale na Euro. Dziewczyny rok temu wygrały Euro w Beach Soccerze.

Brawo dziewczyny, zasłużenie.
11.11.2024 02:29 AM
deFranco Offline
Dużo pisze

A to nie wiedziałem. Z tych konkurencji moja wiedza kuleje.
11.11.2024 02:46 AM
ku3a Offline
Administrator

Liczba postów: 19 572
bear napisał(a):Ale meczycho było najlepszą możliwą reklamą ligi.
obejrzałem dziś, po powrocie ze zlotu. nie znając wyniku, więc dla mnie to był taki mecz Schroedingera - odbył się już, ale się jeszcze nie odbył.
Legia wcale nie grała źle. Lech zagrał fenomenalny mecz. wielkie brawa i gratulacje.
mecz do obejrzenia dla tych, którzy się ciągle podśmiechują z Ekstraklasy.
12.11.2024 12:58 AM
bear Online
Stały bywalec

Gramy o 15 miejsce w rankingu UEFA i dwie drużyny w kwalifikacjach LM za 2 lata. Biorąc pod uwagę tylko ostatnie 3 sezony (w rankingu liczy się 5 ostatnich) jesteśmy 11 ligą w Europie.
Może i powinien sobie pluć sobie w brodę w Lech za to, że po ćwierćfinale LK nie poszedł za ciosem i dziś nie punktuje, w Częstochowie też patrzymy na to z zazdrością bo wiemy, że spieprzyliśmy.
Wielkie rzeczy robią w tym sezonie dla polskiej piłki Legia i Jaga.
Niektórzy mogą robić sobie dalej podśmiechujki, że to puchar biedronki, ale naprawdę coś się ruszyło.
12.11.2024 01:17 AM
Miszon Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 13 323
Tak, WRESZCIE ta kasa wrzucana od lat zaczęła się przekładać na jakieś wyniki.
Zauważyłem też, że jak dawniej topowe drużyny miały zagranicznych trenerów i polskich piłkarzy, to teraz trend jest odwrotny: Polaków na boisku ze świecą szukać (o przyczynach nieco już pisaliśmy), ale na ławkach sporo młodych szkoleniowców z naszym paszportem.

[Obrazek: jswidget.php?username=Miszon&amp;num...gewidget=1]
12.11.2024 03:22 AM
Miszon Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 13 323
Zerkałem sobie tak jednym okiem na mecz w pracy, wychodziłem to było 0:0 ok. 60 minuty.
Teraz mi siostra pisze, że jest 5:0.
Jakim cudem??!!??

[Obrazek: jswidget.php?username=Miszon&amp;num...gewidget=1]
15.11.2024 11:35 PM
bear Online
Stały bywalec

Strzelają jak do kaczek...

Kosmiczną piłkę gra Portugalia.
15.11.2024 11:35 PM
deFranco Offline
Dużo pisze

W 85 minucie meczu, dziaders Ronaldo ma więcej siły niż cała nasza drużyna razem wzięta.
Niech to będzie moje krótkie podsumowanie tego spotkania. Kończ Probierzu, kończ.
15.11.2024 11:37 PM
bear Online
Stały bywalec

Coś dobrego może z tego wyniku wyniknąć tylko jeśli to będzie jego przedostatni mecz, ale nie wierzę w to.

Kozubal gol w debiucie, i nawet się chłopak nie mógł ucieszyć. Kiedyś wnuki zapytają dziadka, kiedy strzelił swoją pierwszą bramkę dla reprezentacji a on nie będzie chciał o tym gadać.
15.11.2024 11:42 PM
bear Online
Stały bywalec

Nie no, to jest cyrk. W protokole meczowym Świderski nie był wpisany na ławkę rezerwowych (pewnie jakiś uraz), ale się rozgrzewał i nawet był już gotowy do zmiany, co wyłapały kamery (Szpakowski i tak pomylił go z Buksą).
Walkower byłby tu lepszym wynikiem niż to, co na boisku.

To jest reprezantacja Polski czy klasa B?
15.11.2024 11:56 PM
thestranglers Offline
Moderator

Liczba postów: 32 622
Mam nadzieję, że po porażce ze Szkocją jednak pożegnamy tego pajaca.
15.11.2024 11:57 PM
ku3a Offline
Administrator

Liczba postów: 19 572
bear napisał(a):Kozubal gol w debiucie
to był Marczuk
16.11.2024 12:09 AM
bear Online
Stały bywalec

Nie chcę się tłumaczyć bo nic mnie nie tłumaczy, ale...
dziękuję Panie Szpakowski.
16.11.2024 12:14 AM
bear Online
Stały bywalec

Marcin Bulka grał dziś w spodenkach Skorupskiego z numerem 1, na plecach miał swoją 12.
Boję się już dzisiaj odświeżać kolejne newsy.
16.11.2024 12:23 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości