kajman
Stały bywalec

Liczba postów: 50 140
|
Adresy? Namiary?
Tak sobie pomyślałem, że dla takich fanów list przebojów jak myślę, że większość z nas tutaj informacje o innych listach przebojów i ich namiarach przyjęłaby z zadowoleniem. Bo jeżeli jacyś ludzie wrzucają tu i ówdzie listy przebojów, to chyba także po to, żeby takie osoby jak my, mogły się z nimi zapoznawać. Co sądzicie, żeby w tym wątku podawać namiary na takie zestawienia?
Pomysł przyszedł mi do głowy, kiedy trochę przypadkowo natrafiłem na bardzo mnie interesującą listę. Chyba najbardziej dla mnie i dla jotema3, ale myślę, że nie tylko. Namiary dla chętnych podam, jeżeli uznacie, że to ma sens.
|
|
| 16.08.2007 12:54 AM |
|
Anonymous
Unregistered
|
Yacy napisał(a):a już myślałem że pojawiła się w sieci nowa lista... Listę Szymona znam od dobrych kilku miesięcy i naprawdę polecam zaglądać na Jego stronę.
To ja w takim razie podam namiar na inną listę. Jest ona inna od tutaj prezentowanych, ale równie ciekawa. Sporo tam Radio Kalifornii 
MARKOWA TOP30
Szkoda, że się zawiodłeś, ale może ktoś jeszcze go pozna. A ja dzięki Tobie i teu wątkowi poznałem jeszcze jedną listę.
A swoją drogą szkoda, że nie postują tutaj. Pewnie nie mają na to ochoty, tak jak osoby, które nas opuściły.
|
|
| 16.08.2007 10:05 AM |
|