saferłel napisał(a):1. No wreszcie solidny numer 1 
2. Szkoda by trochę jedynego przedstawiciela Islandii w top 10..top 10 z tamtego tygodnia. 3. R.E.M. wciąż znakomicie ;D
4. Wiedziałem, że ktoś z kolacji kajman-Japokolog załapię się na ten utwór od Sebastiana, 18 minut
Czołowa czwórka z mojej listy tyle nie ma
...Muszę posłuchać.
5. Eh ale ty naprawdę mieszasz z tymi powrotami - zastanawiałeś się kiedyś czy może dokonałeś już więcej powrotowych zmian na liście niż wszyscy inni userzy razem wzięci
? 6. Przynajmniej Gahan to dobry wybór na powrót, i to do 30 od razu.
7. U mnie się pojawi z nowym utworem. Niedługo.
8. Dziwi mnie trochę fakt jak potraktowałeś nową wersję Mysterious Ways, tylko ze względu na pierwotną wersje jest tak nisko, no dziwne to.
9. W każdym razie nie sądzę by mogła oryginał pobić, bo akurat dla mnie ten utwór z 1991 roku jest jednym z najlepszych U2. Ale z pewnością posłucham.
10. Ciekawe w jakim to klimacie.
11. Londyńskie Cmentarze tak jak przypuszczałem, po spektakularnym pojawieniu się na liście mało co teraz potrafią zdziałać.
12. Nieszczęśliwa 666? Zdradzasz nam swoje ideały w ten sposób
?
1. Wszystkim się podoba, a jakoś nie chce się nigdzie pojawić.
2. Świetne nagranie, ale 12 innych podobało mi się bardziej. Ale nadal jest w grze.
3. Czasami sam się dziwię, że tak to się trzyma.
4. U mnie już wcześniej gdzie indziej zamieszało.
5. Pewnie tak, ale skoro utwór chwyta i nie puszcza to nie może nie wrócić.
6. Zgodzę się z tym. Skoro wraca, to znaczy, że jest dobry.
7. To bardzo nierówna płyta i możesz wrzucić coś, co mnie odrzuci.
8. Nie ze względu, tylko we fragmencie, gdzie jest bliska oryginałowi nie za bardzo mi się podoba.
9. U Ciebie pewnie nie, u mnie nie ma z tym problemu.
10. W afrykańskim oczywiście i wtedy kiedy Afryka dominuje nad U2, to mnie zachwyca.
11. Jeszcze ich nie skreślaj, ale furory to faktycznie zrobić nie powinny.
12. Nie. Przedtem była nieszczęśliwa siódemka, ale lista mi się rozrastała, więc zaostrzyłem kryteria (teraz wypada po 6 tygodniach poza 66, a poprzednio po 7 poza 70).