emigrant
Unregistered
|
Najlepiej w niedzielę i w poniedziałek.
Tak samo myślę, że nie ma potrzeby postować list światowych tak jak to jest do tej pory. Czy nie lepiej dać linki do tych stron?
Mam fajny link do listy angielskiej . Jest też strona, gdzie znajdziecie linki do różnych światowych list , można dodać rodzimy OLIS czy LP'3.
Sam tez korzystam ze stron belgijskiej ULTRATOP, gdzie też znajdziecie linki do list innych krajów.
No i jest kilka tematów, których nikt nie postuje ( np. są nieaktualne). Trzeba z tym zrobić porządek.
|
|
| 29.03.2010 07:43 PM |
|
emigrant
Unregistered
|
Nie, nie chodzi mi o wyrzucenie. Każdy mógłby podać swój pomysł jak to rozwiązać.
|
|
| 30.03.2010 06:31 PM |
|
rado
Unregistered
|
Czas wyłączenia forum
Wyjaśniam iż forum będzie wyłączone od niedzieli tj. dnia 4-go kwietnia 2010 roku, a ponownie pojawi się we wtorek być może że nawet po południu. Spowodowane to jest tym iż zostanie przekierowana domena na nowe DNS-y (nowy adres serwera) przekierowanie niestety trwa i nie jest to zależne ode mnie tylko od rejestratora domen.
Zauważyłem iż chcecie pozostawiać nie aktualne posty, to proponuje stworzenie ARCHIWUM, tam będą przenoszone nie aktualne posty. Myślę że warto także stworzyć KOSZ tam trafią posty nie czytane i nie aktualne, a raz na kwartał lub pół roku usuwane.
|
|
| 30.03.2010 06:56 PM |
|
Listoholik
Unregistered
|
kajman napisał(a):warto zrobić taki dział, gdzie są rzeczy już nieaktualne.
Rado napisał(a):warto stworzyć KOSZ tam trafią posty nie czytane i nie aktualne, a raz na kwartał lub co pół roku usuwane
mnie możecie już całościwo w tej chwili wrzucić do kibla i spuścić wodę. tylko na to was stać.
|
|
| 30.03.2010 07:32 PM |
|
emigrant
Unregistered
|
Listoholik napisał(a):mnie możecie już całościwo w tej chwili wrzucić do kibla i spuścić wodę. tylko na to was stać.
Nikt tak z pewnością nie sądzi aby spuszczać po Tobie wodę. Myślę, że przesadzasz.
Cieszę się, że jednak zaglądasz na Forum.
Do Pawła: Ani myślę o usuwaniu starych list userów. Podałem po prostu pomysł przejrzenia postów, których tematy są zamknięte itp.
|
|
| 30.03.2010 07:42 PM |
|
rado
Unregistered
|
Ja oczekuje waszych opinii a nie żali. Żeby nie było nie jasności wszystko zostanie bez zmian. Chcę przypomnieć ze to forum jest dla Was i Wy je tworzycie, także prosił bym o rzeczowe wypowiedzi
|
|
| 30.03.2010 07:45 PM |
|
rado
Unregistered
|
Wracając do tego czy coś usuwać czy tez nie to tylko sugestia. Ale skoro wszystko ma swoje miejsce to nie ma problemu
|
|
| 30.03.2010 08:08 PM |
|
emigrant
Unregistered
|
saferłel napisał(a):Nie wiem jakie wypowiedzi, z jakich działów, miałyby być przenoszone po utracie statusu aktualności.
Np. takie jak ten
|
|
| 30.03.2010 08:11 PM |
|
emigrant
Unregistered
|
Ja bym chciał jeszcze większej dyscypliny forumowiczów. Niektórzy przesadzają ze zbyt długim milczeniem i brakiem postowania. Rozumiem, to jest życie i nie każdy ma czas non-stop uczestniczyć w życiu Forum.
Ale są tacy, którzy ostatnią listę wstawili w zeszłym roku.
|
|
| 30.03.2010 08:23 PM |
|