Stevie Wonder - Can We Fix Our Nation’s Broken Heart - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Nowe single (i nie tylko) (/forumdisplay.php?fid=49) +--- Wątek: Stevie Wonder - Can We Fix Our Nation’s Broken Heart (/showthread.php?tid=71864) |
Stevie Wonder - Can We Fix Our Nation’s Broken Heart - Szymek79 - 02.09.2024 07:25 AM "Can We Fix Our Nation’s Broken Heart" to nowy singiel amerykańskiego wokalisty soul-r&b Steviego Wondera. RE: Stevie Wonder - Can We Fix Our Nation’s Broken Heart - Yacy - 02.09.2024 07:45 AM jak dla mnie Stevie w świetnej formie! aż zacząłem się obawiać czy to nie jest jakiś odrzut i utwór nie ma ze 30 lat! ale nic takiego nie znalazłem RE: Stevie Wonder - Can We Fix Our Nation’s Broken Heart - AKT! - 02.09.2024 09:55 AM nie, to na pewno coś nowego -- myślę, że to stevie przedwyborczy -- cztery lata temu przed wyborami w ameryce wydał trzy numery, żeby wesprzeć po swojemu kandydata demokratów, a wszystko się zaczęło przed wyborami w 2010, kiedy "all about the love again" oficjalnie zasiliło tracklistę płyty kampanijnej obamy słychać tu bardziej niż przed czterema i czternastoma laty upływ czasu, stevie jest zresztą tym razem mniej soulowy, a bardziej popowy (na swój sposób), ale to zawsze stevie -- a ja go zawsze witam z otwartymi ramionami, będę jeszcze słuchał RE: Stevie Wonder - Can We Fix Our Nation’s Broken Heart - kajman - 02.09.2024 06:02 PM To nie jest Wonder, jakiego lubię najbardziej, ale i tak na szóstkę u mnie zasłużył. |