![]() |
Take That feat. Calum Scott - Greatest Day (Robin Schulz Rework) - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Nowe single (i nie tylko) (/forumdisplay.php?fid=49) +--- Wątek: Take That feat. Calum Scott - Greatest Day (Robin Schulz Rework) (/showthread.php?tid=65920) |
Take That feat. Calum Scott - Greatest Day (Robin Schulz Rework) - Szymek79 - 05.05.2023 10:08 AM Zremiksowana przez niemieckiego producenta Robina Schulza wersja "Greatest Day" z gościnnym udziałem Caluma Scotta to nowy singiel brytyjskiej grupy Take That. ![]() RE: Take That feat. Calum Scott - Greatest Day (Robin Schulz Rework) - kajman - 06.05.2023 01:44 PM Jakiś czas temu nie zajrzałbym do tego wątku nawet, ale ostatnio wyszła płyta z reworkiem i były to nowe nagrania starych utworów. Tutaj tylko remix więc zajrzałem i odpuściłem. RE: Take That feat. Calum Scott - Greatest Day (Robin Schulz Rework) - Szymek79 - 30.06.2023 09:31 AM |