Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mychartsowy Top Hey
thestranglers Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 27,331
Dołączył: Dec 2014
Post: #181
RE: Mychartsowy Top Hey
Taka zagrywka w topie Heja jest co najmniej dziwna, no może Kalypson nie miał czasu.
12.02.2020 12:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
thestranglers Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 27,331
Dołączył: Dec 2014
Post: #182
RE: Mychartsowy Top Hey
Rozumiem, że uznajesz te wyniki za właściwe?
12.02.2020 06:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
EVENo Offline
Ave Satan
*****

Liczba postów: 7,771
Dołączył: Sep 2017
Post: #183
RE: Mychartsowy Top Hey
Ja tak.

#soa2022
Radio Epsilon
12.02.2020 07:00 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
thestranglers Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 27,331
Dołączył: Dec 2014
Post: #184
RE: Mychartsowy Top Hey
Ty decydujesz. Możesz jeden punkt zostawić pro forma dla utworu Najważniejsze, jak zresztą chcesz.
12.02.2020 07:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Dobromiera Offline
pierwsza dama mycharts
*****

Liczba postów: 6,842
Dołączył: Jun 2011
Bebo Facebook Flickr Last.fm LinkedIn MySpace
NK.pl Twitter YouTube
Post: #185
RE: Mychartsowy Top Hey
Cytat:tylko ja w arkuszu miałem inaczej zapisany Sic (poprawnie) i Prawdę z kropką na początku, bo mi excel uznawał to za funkcję
Próbowałeś ustawić format komórki jako tekst? Icon_razz2

https://rateyourmusic.com/~Szysza32
12.02.2020 08:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
EVENo Offline
Ave Satan
*****

Liczba postów: 7,771
Dołączył: Sep 2017
Post: #186
RE: Mychartsowy Top Hey
(12.02.2020 08:31 PM)Artur.O napisał(a):  
Cytat:tylko ja w arkuszu miałem inaczej zapisany Sic (poprawnie) i Prawdę z kropką na początku, bo mi excel uznawał to za funkcję
Próbowałeś ustawić format komórki jako tekst? Icon_razz2
No właśnie raczej tak, ale chyba przy kopiowaniu znów mi wyrzucało funkcję. Nie wiem, nie pamiętam. Korzystam z Libre Office i on czasem ma dziwne, czasem ciężko wytłumaczalne kaprysy.

#soa2022
Radio Epsilon
12.02.2020 11:51 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości