![]() |
Mychartsowy Top Voo Voo - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (http://www.mycharts.pl) +-- Dział: Wspólne listy przebojów (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Mychartsowe Topy (/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Mychartsowy Top Voo Voo (/showthread.php?tid=46812) |
RE: Mychartsowy Top Voo Voo - neo01 - 30.08.2019 05:02 PM Na płycie "Placówka" też są inni wokaliści a jednak... jest uznawana za płytę Voo Voo. Tak że to nie jest takie proste. Ja bym osobiście Małego Voo Voo nie zgłaszał, ale z tymi wokalistami to nie jest oczywista sprawa. RE: Mychartsowy Top Voo Voo - thestranglers - 30.08.2019 05:31 PM Nie no, spoko, poczekam jeszcze na głos kajmana, jakby co. ![]() RE: Mychartsowy Top Voo Voo - kajman - 30.08.2019 05:51 PM I Małe Wuwu i VooVoo-nutki są zaliczane do dyskografii zespołu. RE: Mychartsowy Top Voo Voo - thestranglers - 30.08.2019 05:53 PM W takim razie: Czwarta klasa na obcasach Posypałka RE: Mychartsowy Top Voo Voo - neo01 - 30.08.2019 07:41 PM (30.08.2019 05:51 PM)kajman napisał(a): I Małe Wuwu i VooVoo-nutki są zaliczane do dyskografii zespołu.A tak z ciekawości, zaliczane przez kogo? Bo np. na oficjalnej stronie zespołu w ich dyskografii znajduje się solowa płyta Wagla. RE: Mychartsowy Top Voo Voo - mike - 30.08.2019 08:30 PM Puszcza Turczyński RE: Mychartsowy Top Voo Voo - Dobromiera - 30.08.2019 08:38 PM Na RYM Trebunie-Tutki & Voo Voo Nootki są w dyskografii zespołu jako kolaboracja, ale Małe Wu Wu to już osobny projekt. https://rateyourmusic.com/artist/voo_voo https://rateyourmusic.com/artist/male_wu_wu RE: Mychartsowy Top Voo Voo - neo01 - 30.08.2019 08:55 PM mike napisał(a):PuszczaDzięki! ![]() Artur.O napisał(a):Na RYM Trebunie-Tutki & Voo Voo Nootki są w dyskografii zespołu jako kolaboracja, ale Małe Wu Wu to już osobny projekt.No to jest mała zagwozdka... RE: Mychartsowy Top Voo Voo - kajman - 30.08.2019 09:07 PM Chyba akurat RYM ma w tej sprawie najmniej do gadania. RE: Mychartsowy Top Voo Voo - Miszon - 30.08.2019 09:12 PM Powiem szczerze że nigdy nie spotkałem się z opcją że Małe Wuwu to jest Voo Voo. To osobny projekt muzyków Voo Voo. Także zgadzam się z RYM. RE: Mychartsowy Top Voo Voo - neo01 - 30.08.2019 09:12 PM kajman napisał(a):Chyba akurat RYM ma w tej sprawie najmniej do gadania.No dobra, ale jakie kryterium stosujesz? RE: Mychartsowy Top Voo Voo - Dobromiera - 30.08.2019 09:21 PM (30.08.2019 09:07 PM)kajman napisał(a): Chyba akurat RYM ma w tej sprawie najmniej do gadania.A... kto ma do gadania więcej? ![]() Ale można to zgłosić tam do poprawy i zobaczyć co powie moderacja. ![]() RE: Mychartsowy Top Voo Voo - kajman - 31.08.2019 09:47 AM Artur.O napisał(a):Małe Wu Wu to poboczny projekt, grający co innego niż zespółNo tutaj akurat zdecydowanie się nie zgodzę. Jest tam mnóstwo typowego dla Voo Voo rocka i na pewno bliższe jest to temu, co zwykle robią niż płyty z muzyką do filmów bądź spektakli, a także do projektu z Haydamakami. neo01 napisał(a):No dobra, ale jakie kryterium stosujesz?Wikipedia i nazwa zespołu. Zapis inny, brzmienie to samo, a pierwsze nagrania zespołu bywały sygnowane WW (ich też mamy nie liczyć?). RE: Mychartsowy Top Voo Voo - thestranglers - 31.08.2019 09:49 AM Widzę, że zrobiłem małe zamieszanie, w poprzednich przypadkach decydowało trzech forumowiczów za. Więc brakowałoby jeszcze jednego... RE: Mychartsowy Top Voo Voo - neo01 - 31.08.2019 01:17 PM Nie wiem czy się znajdzie taki śmiałek. Zespół uwielbiam (choć też na pewno nie każdy okres kariery), ale nie czuję się jego znawcą i na siłach, żeby to rozstrzygać. Wyrocznią mogłoby być znalezienie się płyt w dyskografii na stronie oficjalnej, ale skoro jest tam też płyta Wagla, to już nie za bardzo wiem co o tym myśleć. Chociaż, rozważając wszystkie argumenty, skłoniłbym się bardziej za uznaniem... RE: Mychartsowy Top Voo Voo - prz_rulez - 31.08.2019 01:32 PM Swoim wyborem chyba dosc jasno wyrazilem stanowisko, natomiast mam jedna prosbe. Niech decyzja bedzie podjeta nieco szybciej niz w poniedzialek o 23.59, bo, jakby co, to bede musial zmienic utwor. P.s. Niech ktos dorzuci "Sie poruszam 1", bo jego brak bylby naprawde slaby. Aczkolwiek i kilku innych istotnych. Za to sa az cztery utwory z nieszczesnej tygodniowki... RE: Mychartsowy Top Voo Voo - Kuba1201 - 31.08.2019 03:32 PM Na Twoje życzenie ![]() Się poruszam 1 RE: Mychartsowy Top Voo Voo - prz_rulez - 31.08.2019 05:06 PM (31.08.2019 03:32 PM)Kuba1201 napisał(a): Na Twoje życzenie Super, dzięki ![]() No jest jeszcze parę numerów istotnych: Czas pomyka, Wyszła młoda (pod względem motywów muzycznych fenomenalne), Zejdź ze mnie... Ostatni singiel mógłby się pojawić, bo... jest ostatnim singlem ![]() Dla żartu można też dorzucić Riders On The Storm oraz Bang, Bang ![]() RE: Mychartsowy Top Voo Voo - neo01 - 31.08.2019 05:31 PM A jednak ostatni singiel został już zgłoszony ![]() To co napisał prz to rzeczywiście takie braki, które możnaby nadrobić, jeśli jeszcze ktoś by się zdecydował... Dodałbym tylko, że "Bang, bang" jak najbardziej do poważnych propozycji, a nie żartu. No i z popularniejszych singli brakuje też kawałków: "Papierosy i dżin" i "Bezsenność". RE: Mychartsowy Top Voo Voo - Tomekk - 31.08.2019 05:35 PM Przecież ja zgłosiłem "Moją broń" ![]() |