Wyluzujcie. Admin jest zdenerwowany, bo zdaje sobie sprawę z problemu, na razie nic nie może zrobić (albo proces jest długotrwały), a tu znów pada pytanie o to samo (po raz 3, 4?). Z drugiej strony minęło już tyle czasu, że warto chyba poinformować userów jak ma się obecny stan rzeczy. Ja również jestem ciekawy kiedy błąd zostanie wyeliminowany. Nie jest to jakaś poważna rzecz, ale czasem nieco dezorientująca.
safer, nie wiem co wniósł Twój post... Zwracasz uwagę, że pytamy, a za moment sam pytasz
żeby nie było że znów się czepiam, tylko widzę że nie czytałeś poprzednich postów, więc rozjaśniając Twoją nieznajomość tematu opiszę jak to było:
Rado zapowiedział prace 12/13.06, więc na moje pytanie co z nimi
Rado napisał/a:
jeszcze chwila, co ty taki nie cierpliwy jesteś.
mimo, że wcześniej pisał, że Jego ten błąd irytuje... potem napisał, że w tygodniu będzie zrobione... i ja dopiero prawie po miesiącu grzecznie zapytałem... Wszystko!
Ten post nie jest ponownym pytaniem do Rado, tylko wyjaśnieniem dla saferłela.
_________________ .
[*][*][*]
"... życie piękniejsze jest niż śmierć,
każdą swoją żywą częścią
wybieram życie"
Wysłany: 2010-07-11, 00:13
Prace które były prowadzone, polegały nad bezpieczeństwem serwera i bazy danych. Co do samego skryptu to czekamy jak zostanie wydana nowa wersja, ja na to nie mam wpływu.
Także nie ma co się stresować, jeśli tylko będzie to możliwe to błąd z datami zostanie usunięty.
Dla zainteresowanych postanowiłem pozycjonować to forum, żeby zwiększyć poczytność jak i pozyskać nowych użytkowników.
safer, nie wiem co wniósł Twój post... Zwracasz uwagę, że pytamy, a za moment sam pytasz
Nie wiem skąd taka myśl, że nie czytałem poprzednich postów. Właśnie na ich bazie napisałem powyższy. Nie zarzucaj mi nieznajomości tematu i nie wyjaśniaj niczego.
Chciałem tylko rozładować napięcie, bo widzę dwie tu dwie strony, które próbują się jakoś dogadać, a nie mogą. Rado naprawia, a wy się niecierpliwicie. Ja po prostu dodaję, że również chciałbym poznać obecny stan rzeczy. Jednocześnie w pewien sposób rozumiem ten mało sympatyczny komentarz o ''wyłączeniu czasu'', bo nie po raz pierwszy pada o niego pytanie.
Pomógł: 3 razy Wiek: 100 Dołączył: 03 Maj 2008 Posty: 9435 Skąd: Międzyspód-Pasieka
Wysłany: 2010-07-11, 03:20
Yacy napisał/a:
Skoro jakiś element jest błędny i nie wiadomo skąd się ten błąd wziął, to czy można być pewnym, że forum jest bezpieczne? Napisz, że jesteś pewien, że forum jest bezpieczne, że nie grozi awaria, a ja już nie będę się czepiał godziny! okey?